Laten wij ons even voorstellen:

Wij zijn Coby Westerhof en Tessa van Oers, voor altijd 25 jaar en afkomstig uit Etten-Leur.
Coby woont met haar man en zoon in Roosendaal. Tessa met haar aanstaande en 2 dochters in Etten-Leur.
Wij kennen elkaar van de middelbare school, zijn elkaar wat jaren uit het oog verloren en bij onze hereniging bleek dat we dezelfde kant zijn opgegaan; andere mensen helpen aan of met een baan. Coby onder andere bij Quest for People, Tessa bij onder meer Randstad en Tempo-Team. Na wat jaren ervaring op te hebben gedaan, besloten we onze krachten te bundelen en gezamenlijk mens en bedrijf op de beste manier te koppelen.

Wikipedia; Werken is het aanbrengen van wenselijk geachte veranderingen in de omgeving door menselijke activiteit. Werk kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. In economisch verband spreekt men van arbeid.

Voor ons is werken doen wat je leuk vindt, want dan sta je in je kracht en presteer je het beste. Zonder zweverig te klinken; het leven is te kort om op een plek je geld te verdienen waar je je niet op je gemak voelt en waar je niet de dingen doet die je leuk vindt en waar je goed in bent. Iedere baan heeft leuke en minder leuke werkzaamheden, maar in onze ogen moet het glas altijd halfvol zijn. Blijkt het toch halfleeg, dan gieten wij het graag voor onze klant in een kleiner glaasje, zodat je met een goed gevuld glas weer lekker aan de slag kunt.

Indrukwekkende vaardigheden

78 %

Werving & Selectie

85 %

Detachering

93 %

Projecten

97 %

Onderzoeken

In de bedrijfswereld is de achteruitkijkspiegel altijd een heldere voorruit