HOE WERKEN WIJ VOOR JOU

Stel; je bent al jaren werkzaam bij hetzelfde bedrijf. Eigenlijk zou je best eens iets anders willen, maar je wilt de zekerheid en veiligheid bij je huidige werkgever niet opgeven.
Voor het opstellen van je cv en je persoonlijke profiel zou je wel wat hulp kunnen gebruiken en die eerste onvergetelijke indruk bij het bedrijf van jouw dromen, hoe dan?
Er kunnen veel redenen zijn waarom je overweegt een carrièrestap te maken. Wat je drijfveer ook is, wij helpen je daar graag bij. Als sparringpartner in het maken van de juiste keuzes. Of door je in contact te brengen met grote of kleine opdrachtgevers uit ons netwerk. Wij weten uit persoonlijke ervaring hoe blij je kunt worden als je de juiste baan op de juiste plek gevonden hebt. En we weten óók hoe belangrijk jullie professionals zijn voor bedrijven. Juist daarom zijn wij als recruiters onafhankelijk. Een succesvolle match is altijd een win-winsituatie.
Wij ondersteunen je graag bij het zetten van die eerste stap naar een nieuwe job.
Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen en of onze jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling en ons netwerk ook jou kan helpen? Stuur mij een persoonlijk bericht en we nemen graag contact met je op.

WAAROM ZIJN WIJ INTERESSANT VOOR JOU ALS KANIDIDAAT?

NETWERK

We beschikken over een groot persoonlijk netwerk met potentiële werkgevers.

ERVARING IN DE BRANCHE

Wij kennen de markt vanuit onze eigen werkervaring en weten goed wat er speelt.

HELDERE FEEDBACK

Wij staan voor duidelijke afspraken en open communicatie, gedurende het hele traject!

PERSOONLIJK

We kunnen alleen écht iets voor je betekenen, als we weten wie je bent. Daarom starten we altijd met een persoonlijk gesprek.

PASSIE VOOR ONS WERK

Wij vinden ons werk als recruiter eigenlijk gewoon heel leuk! Niets zo inspirerend als een mooie match.

ZORGVULDIG

Wij nemen ons werk serieus en schuiven niet alleen CV’s door. En het gaat om jou: dus we betrekken je in alle stappen.

SAMEN JE TOEKOMST BEPALEN?

Kennismaken doen wij altijd persoonlijk. Natuurlijk kijken we naar je CV, maar we willen ook weten wat je doelstellingen zijn, je ambities en je dromen.
Hoe wil jij je ontwikkelen, nu en in de toekomst? Wanneer zijn werk en privé voor jou in balans? Natuurlijk wil jij ook van ons horen wie wij zijn en wat we voor je kunnen betekenen. Daar zijn we altijd helder in. Soms hebben we meteen een opdrachtgever in gedachten, of zelfs een actuele vacature. Dan gaan we je daar voorstellen. Als dat niet het geval is, spreken we af hoe we contact houden. Want de arbeidsmarkt heeft veel toekomstperspectief te bieden als je de juiste stappen zet en de juiste mensen kent. Samen kom je altijd verder!

1. Planning

2. Zoeken

3. Screening

4. Plaatsing

LATEN WE KENNIS MAKEN NU WE ELKAAR EEN BEETJE BETER KENNEN..

Want ook de relatie tussen kandidaat en recruiter moet een perfecte match zijn!
Vacatures

Bekijk ons actuele aanbod van vacatures en solliciteer!
Meer informatie nodig?
Neem dan contact met ons op.

Tel: +31 165 72 93 13
E-mail: algemeen@werkbasis.nl

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]