WAT HEBBEN WIJ JOUW BEDRIJF TE BIEDEN

Omdat we houden van ons vak, omdat we op ons best zijn in de arbeidsmarkt én omdat we veel goede mensen kennen. Natuurlijk, wat goed is, dat bepaal jij zelf. Maar we denken graag mee.
Luisteren. Waar zijn jullie écht naar op zoek? Maar hoe zit het met de lange termijn? Wat zijn jullie ambities voor de toekomst? Wie past daar in en bij? En wat hebben jullie als organisatie te bieden? Mensen stappen niet meer over voor een beter salaris alleen. Die tijd is geweest. De cultuur van je bedrijf en de balans tussen werk en privé, dat wordt steeds belangrijker.

Kortom, het begint met een kennismaking. Soms hebben we aan een half woord genoeg. Soms hebben we daar meer tijd voor nodig. Daarom werken we op maat. Dat leidt tot kwaliteit. En dat vinden we belangrijk, want we willen trots zijn op wat we je leveren. En niet te vergeten: we maken vooraf heldere afspraken: over de werkwijze, de voorwaarden en onze tarieven. No cure no pay. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Maar anders kan ook. Als we er naar elkaar maar duidelijk over zijn.

WAAROM ZIJN WIJ INTERESSANT VOOR JOU ALS OPDRACHTGEVER?

NETWERK

We beschikken over een groot persoonlijk netwerk met potentiële kandidaten.

NO CURE NO PAY

No cure no pay of een nader te bepalen maatwerkmodel, afgestemd op jouw wensen.

BESPAAR TIJD

We kunnen je veel tijd besparen door een goede match te maken, die ook nog snel inzetbaar is.

HELDERE KIJK

Eerlijke adviezen en open communicatie, daar geloven wij in.

TRANSPARANTE AFSPRAKEN

We staan voor transparante contracten met duidelijke afspraken en prijzen.

GEGRONDE MATCHES

Kandidaten ondergaan een cultuurfitcheck waarbij we eventuele ontwikkelpunten mee nemen

HOE GAAN WE AAN DE SLAG?

Na de kennismaking gaan wij voor je op zoek. In ons eigen netwerk, door actief mensen te benaderen of via jobsites en sociale media. We leggen één of meerdere professionals aan je voor, uiteraard doen we dat vertrouwelijk en anoniem. Na de eerste selectie voeren wij intensieve gesprekken. Jullie eisen vormen onze leidraad, daarnaast gaan we in op persoonlijke kwaliteiten, ambitie en eventuele verbeterpunten. Belangrijk vinden wij ook of we een klik zien met jullie organisatie. We stellen kandidaten aan je voor op basis van een CV en een uitgebreid persoonlijk profiel. Zo kun je weloverwogen een keuze maken voor een kandidaat én het vervolgtraject. Natuurlijk denken we met je mee. En dat blijven we doen, gedurende het hele traject!

1. Planning

2. Zoeken

3. Screening

4. Plaatsing

LATEN WE KENNIS MAKEN NU WE ELKAAR EEN BEETJE BETER KENNEN..

Want ook de relatie tussen opdrachtgever en recruiter moet een perfecte match zijn!

Contact Info

Werkbasis
Watermolenstraat 18
4708 AN Roosendaal
algemeen@werkbasis.nl
+31 165 72 93 13
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]